OM TP TUNING

TP Tuning startet sin virksomhet i februar 2020, og har siden den gang gradvis utviklet oss for å følge takten i markedet. I juni 2020 valgte vi å bli en del av Tuningspesialisten AS sitt forhandlernettverk, noe som har bidratt til å øke vår kompetanse og yte enda bedre service.

Vi fungerer i hovedsak som et mobilt / omreisende team, med hovedbase i Åmot, Modum. Dette vil si at vi kommer dit det passer deg, enten det er hjemme eller på jobb for å utføre optimaliseringen, uten tillegg i prisen!*

TP Tuning har et mål om å bli kjent for sin gode kvalitet og kundeservice. Vi strekker oss langt for at våre kunder skal være fornøyde, derfor vil man alltid oppleve og få hjelp dersom man skulle få problemer i ettertid. Vi er meget stolte av å kunne vise til ingen negative tilbakemeldinger fra kunder, og tilnærmet ingen reklamasjoner. Slik ønsker vi at det skal fortsette i all overskuelig fremtid.

Våre teknikere er av bransjens beste, og har til sammen flere tiår med erfaring innenfor softwareutvikling, tuning og optimalisering. Dette har ført til at vår software er verdensledende når det kommer til kvalitet og funksjonalitet. All software vi leverer er utviklet på dynobenk, og tilpasses hvert enkelt kjøretøy for å sikre at kjøretøyet fungerer optimalt gjennom hele registeret.

Alt verktøy og utstyr vi bruker er levert av verdensledende aktører som Dimsport, Alientech, Autotuner, Launch & Autel, hvor alt er lisensiert og trygt for deg og ditt kjøretøy. Vi har i dag verktøy til de aller fleste kjøretøy på markedet, og vi investerer stadig i nye verktøy for å holde følge med utviklingen i bransjen.


Om foretaket:

Foretaksnavn: TP Tuning Midtflå Auto ENK
UNDERVIRKSOMHET: TP TUNING
ORGANISASJONSNUMMER: 924 612 606 MVA
TELEFON/SMS: 92 77 84 59
EPOST: Post@tptuning.no

adresse: Åmotsbakken 4, 3340 åmot


 

Alex Tennplugg Midtflå
Innehaver / daglig leder

"Faglært bilmekaniker, og har drevet med bil i nærmere 14 år. Jeg har bygget meg opp mye kunnskap, og jeg har alltid hatt en ekstremt stor lidenskap for faget. Hos meg er bilen din i trygge hender!"